Tertangkap basah

I wonder… how this guy knows exactly what is in my grad-study-mind at the moment…

phd-blog2.jpg

πŸ˜›

*picture taken from here.

10 thoughts on “Tertangkap basah

  1. Gak usah sedih deh. Kecuali kalo emang niat jadi seleb blog (berarti musti bikin plan serius nih…). Lagian bisa-bisa pie chartnya tambah satu bagian lagi, spending time blogging more than browsing papers (25%)…. hi..hi..hi..πŸ˜›

    Hope you’re still blogging while you’re in lab. Changing topics, perhaps… the metamorphosis of a ‘dung doctor’ :))

    “Diah says:
    dung doctornya lagi tertatih-tatih nih, udah lupa semua ama teknik2 di labπŸ˜› “

  2. only 18%
    it’s to small, you must upgrage to 35% if you want to be celebrity blogger and 75% as adsenser… ke.. ke.. ke..


    “Diah says:
    maunya sih begitu… tapi ada yang sedikit lebih penting untuk dikerjakan sekarang ini…πŸ˜› “

  3. lhah yo diamini nduk, tanpa ada benchmark, hidup jadi datar, sedikit iri boleh lah, membuat pikir ini diputer-puter mencari jawaban…

    “Diah says:
    Yup, tapi harusnya benchmark thesis kelar, bukan blog popular… but kalo dapet dua-duanya why not ya… he he”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s