Working space

Since I’ve been tagged by someone to show my small and messy working space, I guess I have no choice but putting up some pictures. So, here they are:

workspace.jpgThe Buton one was a mass working space. Tables and benches were also used by other students and researchers. In there, don’t you even think about internet. No electricity in the village, and generator is the only answer.

In England last year, my flatmate and I did not have a proper working space in the flat. We also didn’t have our own internet connection. Luckily, our generous neighbor let us got some wireless connection for free😀 . This year, I will move to a new flat and hopefully will get a real working space instead of a make over dining table.

My home working space, the messiest of all😛 . It seems that one will stay like that for quite a long time, unless we turn the room into a baby room (if he/she will ever come)…

Should I tag other friends now? Alright, they will be Nurul, Roe, Kiky, and Yoki, and Mas SSS (atas permintaan khusus pemirsa)😀

12 thoughts on “Working space

  1. Itu yang di Field Buton, kok gue jadi inget meja kantin di sekolah gue yah… Meja kantin gue yang keren atau meja lo yang… errr… emmm… seadanya?


    “Diah says:
    seadanya dan meja itu bisa merangkap jadi meja kantin juga kok, meja rapat, meja rias, meja bedah juga bisa”

  2. wah.. keren banget bisa multifungsi gitu.. kalo gitu, saya pesen satu.. hari ini dikirim kerumah, yah.. COD ajah..

    Gue mo coba buat papan cucian.. mudah2an bisa..

  3. kalau ukurannya my working space, weh yg ini sih sudah jauh lebih bermartabat nduk🙂, aku lihat di tiga meja yg ada di depan dan samping kiriku, sudah gak ada lagi tempat tersisa, penuh oleh cem macem….

    “Diah says:
    Kalo working space yang sebenernya lebih luas lagi Mas: hutan!😀 “

  4. mba…
    saya membandingakan dengan beberapa meja saya di jkrta + jogja..
    TAPI tetep masih bersihan & rapian meja mba..
    heehehehe…

    “Diah says:
    rahasianya? dirapiin dulu sebelum dipoto😀 “

  5. Pingback: Ruang…. - ngacapruk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s